Winkelcentrum Hoog Catharijne is gelegen in het centrum van Utrecht. Het winkelcentrum is tevens een overdekte looproute van het NS-station naar de binnenstad.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren in een van de vijf parkeergarages gelegen onder en bij het winkelcentrum. Er zijn ongeveer 2000 parkeerplaatsen in de parkeergarages P1 Moreelsepark, P2 Godebald, P3 Radboud, P4 Stationsstraat, en P6 Rijnkade.  Voor de meest actuele routeplanner verwijzen wij u graag naar: www.utrecht.nl/bereikbaar.

Goedkoop parkeren op zaterdag en zondag
Op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 19.00 uur kunt u voordelig parkeren in de parkeergarages van Hoog Catharijne. Het maximale bedrag dat u in die tijd afrekent is € 10,-. U kunt dus 9 uren parkeren @theheartofutrecht voor slechts € 10,-.

Tarieven P1 t/m P4
Het starttarief is € 1,00, daarna betaalt u € 0,50 per 10 minuten met een maximum van € 30,- per dag.

Tarieven P6 en Springweg parkeergarage
Het starttarief is € 1,00, daarna betaalt u € 0,60 per 10 minuten met een maximum van € 36,- per dag

U kunt betalen met creditcard, pinpas, chipknip of contant. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend.

De parkeergarages worden beheerd door interparking Nederland B.V. Voor meer informatie kijk op www.interparking.nl/utrecht.

Oplaadpunt elektrische auto’s
Beschikt u over een elektrische auto? Dan kun u uw auto gratis opladen bij één van de oplaadpunten in onze parkeergarages.

Openbaar vervoer
Hoog Catharijne is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit de stationshal van Utrecht CS kunt u het winkelcentrum binnenlopen. Vanuit de stad Utrecht rijden buslijnen naar het NS-station.

U kunt ook gebruik maken van de OV-reisplanner: www.9292ov.nl

Hoog Catharijne - Locatie